Site menu | Main content

Köszöntjük a DAC UNIÓ FC női csapatának honlapjánKövetkező mérkőzés:


10. forduló:
2015.11. 14. 14:00

SFAC 1900 - SOPRON -
DAC Unio FC


 

HAJRÁ DAC!!!

Tisztes helytállás Fehérváron

2015. november 03. 15:59:28  nyomtatási kép
Női csapatunk a vasárnapi játéknapon a Videoton vendégeként lépett pályára. Nehéz helyzetben utaztunk a találkozóra miután a múlt hétvégi sérülése óta kapusunk Mayer Fanni gipszben várja a gyógyulást, valamint több játékos is kisebb nagyobb sérüléssel bajlódott, ezen felül több alap ember is hiányzott a keretből. 
A találkozó első félidejét a hazai csapat irányította fölényesen, két gólt is szerezve. Korán kényszerű cserére kényszerültünk, sérülés miatt. A második játékrészre sikerült némileg rendezni a sorokat és adódott néhány helyzetünk melyek rendre kimaradtak. Miután kinyíltunk egy hibát kihasználva ellenfelünk újabb gólt lőve a 60. Percben eldöntötte a találkozó sorsát. 
Ellenfelünk végig gyorsabban és agresszívabban futballozott. 

Nehéz és durva találkozón úgy érzem helyt álltunk, de nagy veszteségeket szenvedtünk. Kapusunk után középpályásunk Frank Ildikó szenvedett súlyos boka sérülést 6 hétre kidőlve, Kollár Bettina dereka bánta a találkozót, ezen felül könnyebben sérül Simon Vivien a bordáján, Végh Barbara és Poleczki Petra a bokáján. Senkit nem megbántva de ez aligha a véletlen műve. Ha ez nem lenne elég Berki Henrietta is lebetegedett tegnap óta.

Ebben a formában jelenleg nagyon nehéz helyzetben várjuk a folytatást!

Videoton 3-0 DAC Unió (2-0)HAJRÁ DAC!!!
sortav
sortav