Nagy pofonba szaladtunk bele Zalaegerszegen

2015-09-28 15:57:38


Felnőtt csapatunk, sajnos a hétvégi mérkőzésen még megszorítani sem tudta riválisát, így nagy arányú vereség lett a vége Zalaegerszegen.

Zalaegerszeg-DAC Unió 10-0

Edzői értékelés:

A szombati játéknapon Zalaegerszegre látogatott felnőtt női csapatunk. Ahogy azt előre sejteni lehetett a mérkőzés esélyesének a hazai csapat számított, azonban ekkora arányú vereség egyáltalán nem volt benn a pakliban.
Az alapjaiban jobb erőkből álló hazai csapat remek napot kifogva végig hibátlanul játszott, és minden adódó helyzetét kihasználta, míg csapatunk rendkívül enerváltan játszott, hibát hibára halmozva sorra alakítottuk ki a helyzeteket az ellenfél számára. Tíz kapott gólnál furcsa lehet, de egyedül a kapus teljesítménynek köszönhető, hogy nem kaptunk több gólt. 
Az ellenfél erejét jól példázza, hogy míg az elmúlt fordulókban mindösszesen 8 gólt kaptunk, addig ezen az egy találkozón rögtön tízet! Összességében egy rendkívül szépen, kulturáltan futballozó ZTE ellen játszhattunk remek körülmények között. Külön kiemelném sportszerűségüket, és a gyúrói stáb segítőkészségét! A találkozón megtapasztalhattuk, hol tartunk most 10 hét után és hova kell eljutnunk az elkövetkező időszakban, bízom benne, hogy a tavasszal már méltó ellenfelei lehetünk a Zalaegerszeg számára. /Nagy Zoltán/


HAJRÁ DAC!!