Pontszerzés idegenben, a listavezető otthonában!

2016-03-07 10:25:52


Nehéz feladat várt a hétvégén a felnőtt lányokra, hiszen az éllovas PMFC otthonába látogatott a csapat, de nem statisztálni szerettek volna a lányok egy újabb hazai győzelemhez, meglepetésre készültek! Meglepetést is okoztak, igazi csapatmunka volt, aminek egy bajnoki pont, és hatalmas dicsőség a jutalma.

PMFC - DAC Unió 1-1 (0-1)

A listavezető PMFC otthonába látogatott női csapatunk a hétvégén. A hosszú és kemény felkészülés meghozta gyümölcsét, melyhez némi szerencse is párosult, így már a 7. percben vezetést szereztünk egy nem várt letámadásból az ellenfél kapujától 20 méterre. Sajnos a 15. percben egy közeli szabadrúgásból egyenlített ellenfelünk. Az első félidőben kiegyenlítettnek mondható játék folyt, egy szabadrúgásból ismét vezetést szerezhettünk volna, azonban ez a helyzet kimaradt. A második félidő 10. percétől aztán fokozatosan beszorultunk saját térfelünkre. Ellenfelünk hatalmas nyomást gyakorolt a kapunkra ám védekezésből jelesre vizsgázott a csapat. A félidő közepén még büntetőt is ítéltek ellenünk, amit kapusunk parádés mozdulattal, magabiztosan hárítani tudott. 
Összességében elmondható, hogy igazi rangadóvá alakult a mérkőzés, hajtós és küzdelmes játékot láthattunk a pályán. Csapatunk hatalmas akaraterőt mutatva fegyelmezetten és önfeláldozó játékkal hozta el a pontot borsot törve a pécsiek orra alá.

Nagy Zoltán: Gratulálok csapatomnak a mérkőzésen látottakhoz. Remek egyéni teljesítmények és igazi csapatmunka volt látható a lányokon. Olyannyira, hogy még magam is meglepődtem a látottakon. Igazi csapatként dolgoztunk együtt, végig koncentrálva. Bízom benne, az eredmény és a mutatott játék elég önbizalmat ad játékosaimnak a folytatáshoz! Nagyon büszke vagyok a lányokra, többen sérüléssel, betegséggel küzdötték végig a találkozót! Rengeteg munka és veríték vár még ránk, ha formánkat tartani akarjuk. Félre értés ne essék, komoly hiányosságaink vannak néhány területen melyeket pótolnunk kell, ahhoz, hogy a megkezdett úton tovább haladhassunk!

Gratulálunk, csak így tovább!!

Ezen a hétvégén pihennek a lányok, szabadnaposak a lányok.

HAJRÁ DAC!!